Voorjaar @ Paal 8 Hotel aan Zee
In mei en Juni hebben we bij Paal 8 Hotel aan Zee op Terschelling een aantal prachtige evenementen georganiseerd. Benieuwd hoe de evenementen er in het voorjaar waren? Bekijk de foto's hieronder en herbeleef de prachtige momenten.
Evenementen in het voorjaar
19-05-2024
Wildpluk & lunch Marjanna van de wilde keuken
Terugblik wildpluk & lunch met Marjanna van de wilde keuken
Op 19 mei beleefden we een prachtige middag vol ontdekkingen en heerlijke smaken! Samen met Marjanna van de Wilde Keuken gingen we op avontuur in de natuur, waar we leerden over wildplukken en genoten van een verrukkelijke lunch. Deze middag was een groot succes en we kijken al uit naar de volgende keer!
Bekijk de foto's van het evenement: klik op 'Lees meer'.
25-05-2024
Gast chef Julius Jaspers
Terugblik gastchef Julius Jaspers
Een onvergetelijke avond met Chef Julius Jaspers!
Op 25 mei beleefden we een geslaagde avond vol culinaire hoogstandjes tijdens ons exclusieve 5-gangen diner, gecreëerd door de beroemde chef Julius Jaspers.
Dank aan alle deelnemers voor deze bijzondere avond. We kijken uit naar de volgende culinaire avonturen!
Bekijk de foto's van het evenement: klik op 'Lees meer'.
07-06-2024
Oerol
Terugblik op Oerol
Wat een fantastische 10 dagen hebben we gehad tijdens Oerol bij Paal 8 Hotel aan Zee! Elke dag bracht een nieuwe lading aan entertainment en culinaire verrassingen. Van live muziekoptredens en swingende dj-sets tot een scala aan heerlijke gerechten, zowel visgerechten als verfijnde vegetarische opties, er was voor ieder wat wils.
29-06-2024
Gastchef Ron Blaauw
Terugblik gastchef avond Ron Blaauw
Met veel enthousiasme kijken we terug op een onvergetelijke avond in onze keuken, waar topchef Ron Blaauw zijn uitzonderlijke culinaire vaardigheden tentoonstelde. Samen met ons keukenteam creëerde hij een verrassend en smaakvol 5-gangendiner.
Ron Blaauw, bekend van zijn restaurants zoals Ron Gastrobar en zijn meesterlijke beheersing van de moderne Nederlandse keuken, zorgde voor een avond vol gastronomische hoogtepunten. De gasten werden verwelkomd met een heerlijk glas bubbels om de avond feestelijk te beginnen.