Boek direct bij Hotel Paal 8 voor de scherpste prijs
Geniet van exclusieve aanbiedingen en kortingen
Boek vandaag, betaal bij aankomst

Voorjaar @ Paal 8 Hotel aan Zee

In mei en Juni hebben we bij Paal 8 Hotel aan Zee op Terschelling een aantal prachtige evenementen georganiseerd. Benieuwd hoe de evenementen er in het voorjaar waren? Bekijk de foto's hieronder en herbeleef de prachtige momenten.

hotel-paal-8-strandrit

Evenementen in het voorjaar

marjanna

19-05-2024

Wildpluk & lunch Marjanna van de wilde keuken

Terugblik wildpluk & lunch met Marjanna van de wilde keuken

Op 19 mei beleefden we een prachtige middag vol ontdekkingen en heerlijke smaken! Samen met Marjanna van de Wilde Keuken gingen we op avontuur in de natuur, waar we leerden over wildplukken en genoten van een verrukkelijke lunch. Deze middag was een groot succes en we kijken al uit naar de volgende keer!


Bekijk de foto's van het evenement: klik op 'Lees meer'.

julius-hm-bge-lo-res

25-05-2024

Gast chef Julius Jaspers

Terugblik gastchef Julius Jaspers

Een onvergetelijke avond met Chef Julius Jaspers!


Op 25 mei beleefden we een geslaagde avond vol culinaire hoogstandjes tijdens ons exclusieve 5-gangen diner, gecreëerd door de beroemde chef Julius Jaspers. 


Dank aan alle deelnemers voor deze bijzondere avond. We kijken uit naar de volgende culinaire avonturen!


Bekijk de foto's van het evenement: klik op 'Lees meer'.

logo-oerol-festival_zwart

07-06-2024

Oerol

Terugblik op Oerol

Wat een fantastische 10 dagen hebben we gehad tijdens Oerol bij Paal 8 Hotel aan Zee! Elke dag bracht een nieuwe lading aan entertainment en culinaire verrassingen. Van live muziekoptredens en swingende dj-sets tot een scala aan heerlijke gerechten, zowel visgerechten als verfijnde vegetarische opties, er was voor ieder wat wils.

ronblaauw

29-06-2024

Gastchef Ron Blaauw

Terugblik gastchef avond Ron Blaauw

Met veel enthousiasme kijken we terug op een onvergetelijke avond in onze keuken, waar topchef Ron Blaauw zijn uitzonderlijke culinaire vaardigheden tentoonstelde. Samen met ons keukenteam creëerde hij een verrassend en smaakvol 5-gangendiner.


Ron Blaauw, bekend van zijn restaurants zoals Ron Gastrobar en zijn meesterlijke beheersing van de moderne Nederlandse keuken, zorgde voor een avond vol gastronomische hoogtepunten. De gasten werden verwelkomd met een heerlijk glas bubbels om de avond feestelijk te beginnen.

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: