Boek direct bij Hotel Paal 8 voor de scherpste prijs
Geniet van exclusieve aanbiedingen en kortingen
Boek vandaag, betaal bij aankomst

Geweldig hond vriendelijk hotel

Bij Paal 8 Hotel aan Zee hoeft je hond niet op de kamer achter te blijven wanneer je gaat ontbijten of dineren in ons restaurant. Of als je na een actieve dag nog even met een drankje wilt nagenieten op ons zonnige terras. Je trouwe metgezel mag gewoon overal met je mee. Wél hebben we maar een beperkt aantal kamers en suites waar je samen met je hond kunt overnachten. Geef bij je reservering aan dat je graag met je hond bij Paal 8 Hotel aan Zee komt logeren. Dan informeren wij je direct over de beschikbaarheid en de aparte toeslag, waarna we alles in het werk stellen om jullie te verzekeren van een aangenaam verblijf.

Het hotel waar ook je hond zich direct thuisvoelt.

Bij Paal 8 Hotel aan Zee houden we van honden. Dat ervaar je al meteen zodra je incheckt. Op de kamer waar jij en je hond overnachten staat al een voeder- en waterbak klaar. Bovendien ligt er een fijne deken waar je hond lekker op kan uitrusten terwijl jij plannen maakt om samen Terschelling te verkennen. Wil je er liever met de fiets op uit en je hond in een kar of bakfiets meenemen? Laat het weten bij de receptie en het wordt geregeld. Je merkt het aan alles: overnachten met je hond bij Paal 8 Hotel aan Zee is genieten vanaf de eerste minuut.

hond-strand-terschelling
hond-overnachten-hotel-paal-8-terschelling-strand
duien-hond-overnachten-hotel-paal-8-terschelling

Terschelling: paradijs voor hondenliefhebbers.

Waarom hondenliefhebbers zo enthousiast zijn over Terschelling? Omdat honden hier net zo’n fijne vakantie beleven als hun baasje. Ze mogen heerlijk los lopen over het uitgestrekte strand. En spontaan een frisse duik nemen in de golven. Vergeet niet een frisbee of bal mee te nemen voor extra speelplezier. Ook in de bossen hoeft je hond niet aan de riem. In de polders en duinen moet je hem wél aanlijnen om (broed)vogels, schapen en weidedieren niet te storen. Terschelling kent eindeloze wandel- en fietsroutes. Op deze pagina hebben we er aantal voor jou en je hond op een rij gezet.

Ook bij ontbijt en diner mag je hond gewoon mee.

Bij Paal 8 Hotel aan Zee hoeft je hond niet op de kamer achter te blijven wanneer je gaat ontbijten of dineren in ons restaurant. Of als je na een actieve dag nog even met een drankje wilt nagenieten op ons zonnige terras. Je trouwe metgezel mag gewoon overal met je mee. Wél hebben we maar een beperkt aantal kamers en suites waar je samen met je hond kunt overnachten. Geef bij je reservering aan dat je graag met je hond bij Paal 8 Hotel aan Zee komt logeren. Dan informeren wij je direct over de beschikbaarheid en de aparte toeslag. Waarna we alles in het werk stellen om jullie te verzekeren van een aangenaam verblijf.

hond-overnachten-hotel-paal-8-terschelling-strand-restaurant
Geweldig hondvriendelijk hotel

Schoon en modern hotel, bijzonder nette kamers gelegen te midden van wat een paradijs voor honden en hun baasjes is. Vriendelijk personeel, klein kadootje voor de hond bij aankomst, en een top restaurant.


Review van R. uit Den Haag

gezien op: Dogsincluded.nl

Veelgestelde vragen

Meer Hotel Paal 8

inzet-kamers-bij-arrangementen-413-x-260-72dpi

Kamers

EROPUIT OP TERSCHELLING

Zoek je een ruime kamer aan zee? Ervaar comfort en geniet van de zee, het strand en natuur. Geniet op je privéterras of balkon van het uitzicht.

restaurant-doorklik

Restaurant

CULINAIR GENIETEN

Paal 8 Restaurant aan Zee staat bekend om haar geweldige service en voortreffelijke menu’s. Het personeel neemt alle tijd om je te verwennen met de mooiste gerechten en fijnste smaken.

eropuit-ontdek-terschelling-met-fiets

Eropuit

ONTDEK TERSCHELLING

Bij Paal 8 Hotel aan Zee kun je fietsen huren en informatie vragen over verschillende routes die je op het eiland kunt maken.

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: