Boek direct bij Hotel Paal 8 voor de scherpste prijs
Geniet van exclusieve aanbiedingen en kortingen
Boek vandaag, betaal bij aankomst

Familiehotel aan zee

Welkom bij Hotel Paal 8 aan Zee op het betoverende eiland Terschelling! Ontsnap aan de dagelijkse drukte en geniet van een onvergetelijke vakantie met het hele gezin in onze ruime en gastvrije familiekamers.

Familievakantie op Terschelling

Na een dag vol avontuurlijke activiteiten op het prachtige eiland Terschelling, is er geen betere plek om tot rust te komen dan in een gezellige familiekamer van Hotel Paal 8 aan Zee. Deze ruime en comfortabele accommodatie biedt niet alleen voldoende slaapruimte voor het hele gezin, maar ook een aparte woonkamer waar iedereen kan ontspannen. Speel samen een gezelschapsspel, lees een goed boek of bekijk de mooie omgeving en zonsondergang vanaf het balkon. Ook in en rondom Hotel Paal 8 aan Zee is genoeg te doen en te beleven voor kinderen. Er is een speelruimte voor de kleintjes met speelgoed en leuke spelletjes. In het hotel is er een verwarmd binnenzwembad om lekker in te spetteren en plonsen. Daarnaast is het strand op loopafstand!


Bekijk hier onze familiekamer van 100m2 en hier de familiekamer 150m2.

familie-strand-terschelling
overnachten-vakantie-terschelling-familie
terschelling-fietsen

Leuke uitjes met de hele familie!

Op Terschelling zijn er tal van leuke uitjes die perfect zijn voor gezinnen met kinderen. Een absolute must is een bezoek aan het Natuurcentrum, waar je meer kunt leren over de unieke flora en fauna van Terschelling. Daarnaast is een excursie naar de Zeehondenopvang een geweldige ervaring, waar kinderen deze zeebewoners van dichtbij kunnen zien. Voor wat meer actie kun je de fiets pakken en samen een mooie fietstocht maken door de duinen. Bouw de mooiste zandkastelen op het strand, ga vliegeren of neem een duik in de zee.


Er is op Terschelling genoeg te beleven en daarom ook de perfecte bestemming voor families die samen willen genieten van avontuur, natuur en ontspanning!

Veelgestelde vragen

  • INCHECKEN

    Vanaf 15:00 is je kamer beschikbaar. Kom je eerder in het hotel aan? Dit is geen probleem. Geef alvast jouw bagage bij ons af en geniet van het eiland. Mocht je kamer eerder gereed zijn, dan kun je uiteraard al gebruik maken van de kamer.


    UITCHECKEN

    Je kunt tot 10.30 uur uitchecken. Op aanvraag is, bij beschikbaarheid, een late check-out mogelijk, de kosten bedragen €40 per Kamer of Suite.

  • Op aanvraag is, bij beschikbaarheid, een late check-out mogelijk, de kosten bedragen €40 per Kamer of Suite.

  • Ja! Tijdens je verblijf maak je gratis gebruik van ons zwembad en de sauna. Je kunt ook voor €5 per 10 minuten gebruik maken van ons solarium of een massage boeken via de receptie.

  • Ja, de overnachting is inclusief ontbijt! Indien je specifieke dieetwensen of allergiën hebt (bijv. glutenvrij, diabetes etc.) horen we dit graag voor aankomst via receptie@hotelpaal8.nl zodat daar rekening mee gehouden wordt.

  • Heerlijk fietsen over het eiland op fietsen van rijwielverhuurder Tijs Knop; Dit is de beste manier om het eiland te verkennen. Wij hebben heren- en damesfietsen bij het hotel voor je klaarstaan. Elektrische fietsen, tandems, hondenkarren, kinderzitjes moeten vooraf gereserveerd worden, dan regelen wij dat deze voor je klaar staan bij het hotel.

  • Via de receptie zijn vele leuke en sportieve activiteiten te reserveren. Tevens ligt er bij de receptie een informatiemap met het aanbod van alle activiteiten en excursies welke er zijn in de periode waarin je bij ons te gast bent. Wil je vooraf al iets reserveren? Neem dan zeker contact met ons op via telefoon +31(0)562449090 of via de mail receptie@hotelpaal8.nl

Meer Hotel Paal 8

inzet-kamers-bij-arrangementen-413-x-260-72dpi

Kamers

EROPUIT OP TERSCHELLING

Zoek je een ruime kamer aan zee? Ervaar comfort en geniet van de zee, het strand en natuur. Geniet op je privéterras of balkon van het uitzicht.

restaurant-doorklik

Restaurant

CULINAIR GENIETEN

Paal 8 Restaurant aan Zee staat bekend om haar geweldige service en voortreffelijke menu’s. Het personeel neemt alle tijd om je te verwennen met de mooiste gerechten en fijnste smaken.

eropuit-ontdek-terschelling-met-fiets

Eropuit

ONTDEK TERSCHELLING

Bij Paal 8 Hotel aan Zee kun je fietsen huren en informatie vragen over verschillende routes die je op het eiland kunt maken.

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: